Agenda & berichten

 

Op deze pagina kunt u agenda berichten en nieuwsberichten lezen, u kunt de bericten sorteren op: Vergaderingen  |  In de media  |  Ander nieuws  |  Op de agenda.

Beste inwoner/belanghebbende van Punthorst,

 

Op de 3e maandag van maart, 18 maart 2024, staat de jaarvergadering van Dorpsraad Punthorst gepland in de Dr. Maarten Lutherschool aan de Mr. J.B. Kanlaan 32 te Punthorst.


Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.

 

Alle inwoners en overige belanghebbenden uit het postcodegebied 7715 (Punthorst) worden hartelijk uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

 

Namens de gemeente Staphorst zijn enkele personen aanwezig. Zij zullen ook een aandeel aan deze bijeenkomst leveren.

 

Dorpsraad Punthorst wil ideeën verzamelen, samenwerken met andere verenigingen en groepen en een spreekbuis namens het dorp / de inwoners zijn. Het doel is om de levendigheid, leefbaarheid en eigen identiteit van het dorp te bewaken en te bevorderen. Daarom heeft de Dorpsraad een enquête gemaakt. Wij vragen u deze in te vullen.  Dit kan online of per post (wordt huis aan huis bezorgd), maar alle informatie staat ook HIER

 

Tijdens de jaarvergadering informeren wij u over de uitkomst van deze enquête.

 

Het bestuur is nog wel op zoek naar personen die open staan voor een functie binnen de Dorpsraad. Misschien vindt u het interessant om betrokken te zijn bij één of meer op de enquête genoemde onderwerpen.

 

Wij hopen u te mogen ontmoeten op maandagavond 18 maart in de Dr. Maarten Lutherschool.


Met een vriendelijke groet,

Het bestuur van Dorpsraad Punthorst.