Agenda & berichten

 

Op deze pagina kunt u agenda berichten en nieuwsberichten lezen, u kunt de bericten sorteren op: Vergaderingen  |  In de media  |  Ander nieuws  |  Op de agenda.

Op 15 maart 2021 had de Dorpsraad Punthorst de jaarlijkse openbare jaarvergadering willen organiseren. Helaas gaat deze niet door i.v.m. de Covid-19 beperkingen. Wij hopen dat het volgend jaar (derde maandag van maart) wel door kan gaan.

 

 

Het volgende artikel willen we plaatsen in de "Staphorster"

 

Jaarvergadering Dorpsraad Punthorst gaat niet door!

Op de 3e maandag van maart stond ook dit jaar weer de jaarvergadering van Dorpsraad Punthorst gepland, maar door de huidige corona maatregelen kan de vergadering 15 maart 2021 helaas niet doorgaan. Het bestuur van Dorpsraad Punthorst had zich deze avond graag voor willen stellen aan de inwoners van Punthorst.

De Dorpsraad is een platform dat de leefbaarheid en eigen identiteit van Punthorst wil bewaken en bevorderen, maar dit kan niet zonder de inbreng van alle inwoners uit het postcodegebied 7715 (Punthorst). Graag willen we als Dorpsraad aan de slag met thema’s en acties die door de
inwoners aangedragen worden, dit ook om een zo groot mogelijk draagvlak te creëren.

We willen u daarom oproepen met ons mee te denken hoe we samen Punthorst en omgeving nu en in de toekomst leefbaar houden. Waar moeten we meer aandacht aan besteden; u kunt hierbij denken aan thema’s als: Bereikbaarheid en verkeer, Veiligheid, Natuur, Openbare ruimte en noodzakelijke voorzieningen, Wonen en werken in Punthorst, etc.

Ook zijn we op zoek naar personen die open staan voor een functie binnen de Dorpsraad. Heeft u interesse stuur ons dan een bericht, we nemen dan graag contact met u op.

Meer informatie vindt u op de website: www.dorpsraadpunthorst.nl. Ideeën en vragen kunt u doorgeven via het contactformulier op de site of mailen naar info@dorpsraadpunthorst.nl. Reageert u liever schriftelijk, stuur dan een brief naar: Secretariaat Dorpsraad Punthorst, p.a. Alie Nijboer, Schapendijk 2a, 7715 PT  Punthorst.

 

 

Ps. In plaats daarvan zal alleen het bestuur in klein comité vergaderen.